romanaenglish

Suntem NUMARUL 1 pe piata serviciilor de curatenie sub aspectul GRIJA FATA DE CLIENT

Management servicii de curatenie

Viziune in afaceri. Grija fata de client .

 

Suntem doi asociati, absolventi de Master of Business Administration (MBA) in SUA. Amandoi am lucrat si ne-am specializat in lumea de afaceri americana unde am invatat adevaratul concept de customer service. Incepand cu anul 2005, an in care am inaugurat compania Clean Leader, ne-am promis sa facem o diferenta pe piata romaneasca de servicii de curatenie prin redefinirea conceptului de “customer care” existent pe piata la acea data.


Dupa 5 ani, clientii nostri ne considera NUMARUL 1 pe piata de servicii de curatenie sub aspectul GRIJA FATA DE CLIENT. Conceptul nostru functioneaza. Fiecare angajat al nostru ne impartaseste viziunea si este instruit sa ia orice masuri necesare sa satisfaca sau sa depaseasca asteptarile clientilor nostri. Obiectivul nostru este sa cladim parteneriate pe termen lung oferind clientilor nostri o experienta unica si satisfactie deplina. Clientii nostri stiu ca se pot baza pe noi in orice situatie.

Servicii de curatenie pentru firme

Scaderea costurilor legate de curatenie datorita competentei companiei Clean Leader este beneficiul cel mai important pe care il primiti ...

vezi servicii

Portofoliu clienti servicii de curatenie

toti clientii

Blog Andrei Vlagali - Curatenie pentru firme

Vreau sa fiu apelat pentru oferta de curatenie

Daca esti in cautarea unei firme de curatenie serioase, completeaza datele tale pentru a ne permite sa te sunam.

sunati-ma
clean
Clean Leader SRL - Servicii de curatenie pentru firme